Siirry suoraan sisältöön

Mikä KATSE?

Vuonna 1993 perustettu Kansainvälisten suhteiden tutkimuksen seura (KATSE) on kansainvälisten suhteiden alan tieteellinen seura Suomessa. Seuran jäsenet pääsevät seuraamaan kansainvälisten suhteiden alan tutkimusta Suomessa, verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa ja osallistumaan seuran järjestämiin tilaisuuksiin. Opiskelijoille on tarjolla alennettu jäsenmaksu.   

Seuran päätapahtuma on kolmen vuoden välein järjestettävä kansainvälinen KATSE-konferenssi, joka kerää yhteen kansainvälisten suhteiden tutkijoita, opiskelijoita ja alan toimijoita. Viimeisin KATSE-konferenssi järjestettiin Majvikissa Kirkkonummella, missä teemana oli kansainvälisten suhteiden oppialan ensimmäiset 100 vuotta. Seuraava KATSE-konferenssi järjestetään Tampereella vuonna 2022.

KATSE järjestää keskustelutilaisuuksia kaksi kertaa vuodessa.  

KATSE julkaisee artikkelisarjaa Avauksia ulkopolitiikkaan yhteistyössä Politiikasta-lehden kanssa. Toivomme rohkeita, analyyttisia ja virkistäviä avauksia suomalaiseen ulko- ja turvallisuuspoliittiseen keskusteluun. Voit tarjota tekstiä sähköpostilla KATSEn puheenjohtajalle.

KATSE on Tieteellisten seurain valtuuskunnan jäsen. Päivitämme parhaillaan julkaisustrategiaamme.